سلام.بنده دختری 28 ساله هستم دارای پوست روشن.برای اسکار جوشهام پیلینگ نقطه ای شیمیایی 5هفته پیش انجام دادم.جای زخمها بسته شده ولی لکهای قرمز و حالت سوخته براق به جامانده.از ابتدا کرم سیکالفیت و زینک اکساید زدم.هفته پیش هم پزشکم پیگاما استاپ تجویز کردن که شبها میزنم.چقدر زمان میبره که پوست سفیدم بیاد سرجاش؟بنده تازه عقد کرده ام و این مسئله باعث تنش بین من و همسرم شده و افسردگی گرفتم.خواهشمندم راه حلی به بنده بفرمائید و زندگی ام را نجات دهید.با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این حالت شایع است و در اکثر موارد موقت است و با تمهیدات لازم اکثرا برطرف میشه. به توصیه های پزشکتون عمل کنید. نگران نباشید و منتظر بمانید. [1401-02-13]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه پیلینگ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

انواع روکش

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

علت درد گودی کف پا چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی - 4

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سندرم ماه عسل چه عارضه ای است و چگونه درمان میشود؟

بلاک اعصاب زانو

تاثیر مواد غذایی گوناگون در مراقبت پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

جوانسازی پوست با اوزون تراپی