یک ضایعه پوستی روی بینی داشتم دکتر پوست عمل کرد جواب نمونه برداری از ازمایشگاه آورده با تشخیص سرطان بازل دکتر گفته پرتو درمانی بشه 30 جلسه نمیشه به جای پرتو درمانی باز عمل کرد

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در اکثریت موارد درمان سرطان بازال به روش جراحی صورت میگیرد. اما روشهای درمانی دیگر از جمله رادیوتراپی نیز در درمان مورد استفاده قرار میگیرند. انتخاب نوع درمان بر اساس نوع ،محل و شرایط شما خواهد بود. بهتر است با یک متخصص پوست حضورا مشورت نمایید. [1401-02-13]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت دوم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

قطع ریزش غیر طبیعی مو با مزوتراپی

فواید میکرودرم ابریژن و روش انجام این روش چیست؟

علل بروز سلولیت در زنان و مردان

درمان بدون جراحی خار پاشنه پا

تفاوت روش شنوایی کلامی با روش شنوايی شفاهی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

زیره و لاغری

نیدلینگ صورت چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا لیفت بینی بدون جراحی امکان پذیر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]