سلام اقای دکتر . به نظر شما اسپیرونولاکتون بیشتر رو ریزش موی مردان اثر داره یا سیپروترون استات؟ البته من میدونم این دارو ها برای اقایون تجویز نمیشه . تا اونجایی که من فهمیدم سیپروترون انتی اندروژن قوی تریه ولی از یه طرف اسپیرونولاکتون به طور مستقیم دی هیدرو تستوسترونو هم بلاک میکنه. ممنون میشم بگید کدوم موثر تره و با چه دوزی؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

پیشنهاد میکنم بدنبال جواب این سوالات نروید .بیشتر سردرگم خواهید شد تا اینکه به نتیجه خاصی برسید.این داروها جز درمانهای معمول ریزش مو در آقایان نیست و مقایسه ای هم بین میزان تاثیر آنها صورت نگرفته است. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای غیر جراحی لیفت گونه کدامند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

توصیه هایی برای کاهش ورم پاها در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آیا تومورهای آدرنال همواره سرطانی هستند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت و درمان شب ادراری در بزرگسالان

ویژگی ها ، هزینه و عوارض عمل جراحی بینی عروسکی یا فانتزی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

کارنوزین چیست؟؟

اپیدیدیمیت یا عفونت بیضه چیست؟

راهنمای دارا شدن موهایی زیبا و براق

از اختلال تکاملی زبان چه می دانید؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]