سلام آقای دکتر دچار یک مشکل عجیب شدم تا الان دکترای زیادی رفتم و کلی دارو مصرف کردم. اما هیچ کدوم تاثیر نکرده. پوست بدن من در نوایی که با لباس تماس بیشتری داره مثل: کمر، روی ران، قسمت یقه پیراهن، باسن و پشتم سیاه شده و لکه های سفید روش افتاده. کاملت متوجهم که دقیقا در قسمتهای تماس لباس هست. این اتفاق از نوجوانی شروع شد و لی الان دیگه خیلی زیاد شده. مقلا قسمت بسته شدن کمبرندم به طول کامل یک خط سیاه شده. امیدوارم با راهنمایی شما راهی پیدا کنم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

متاسفانه با توجه به ازمان مشکل شما و احتمالا مشکل تشخیصی که در مراجعات مکرر پزشکی داشته اید،امکان تشخیص تنها بر اساس توصیفات شما امکان پذیر نیست.توجه داشته باشید در مواردی مانند شما علاوه بر مراجعه به متخصص پوست و کسب شرح حال و معاینه دقیق ممکنست نیاز به بررسیهای و آزمایشات تشخیصی نیز باشد. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تغذیه مناسب برای دوران شیمی درمانی و پرتو درمانی

تفسیر نتایج سونوگرافی تیروئید و گردن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راهنمای مصرف ویتامین-د و کلسیم

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

اجزای آمادگی جسمانی

مراحل انجام سونوگرافی الاستوگرافی پروستات

تبخال

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

از کجا بفهمیم دیسک کمر داریم؟

مراقبت از دست ها و ناخن ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مواد غذایی فوق العاده موثر برای موها