سلام دکتر خسته نباشید میخاستم بدونم ایا راه قطعی برای از بین بردن تیرگی زیربغل یا ارنج یا بقیه جاها وجود داره چون شنیدم با لیزر میرن

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در بعضی موارد خاص و در بعضی نواحی لیزر ممکنه در این مورد کمک کننده باشه. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان سرماخوردگی کودکان

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

علل ایجاد شوره پوست صورت

جوانسازی پوست با روش RF برای چه کسانی مناسب نیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راش پوستی در ناحیه تناسلی چیست و چه علائمی دارد؟

تزریق ژل یا فیلر هیالورونیک اسید

چگونه پوستی سالم و زیبا داشته باشیم

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

امگا سه و تاثیر آن بر روی سلامت پوست و مو

تنگی کانال نخاعی کمر و بارداری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جفت سر راهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]