سلام سال نو مبارک خانم.مجرد 35 ساله عستم با بند انداختن صورتم جوش نی یند ولی اینبار به پیشنهاد ارایشگر صورتم رو وکس کردم که جوش نزد و پوستم چرب است سوالم این است اگر همیشه وکس کنم پدستم شل نمی شود در ضمن شبها از کرم کیوتن دکتر ژیلا هم استفاده می کنم و سوال دوم ایا رنگ موی خیلی تیره موی سفید رو بیشتر میکند ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

با سلام و تبریک متقابل. شواهدی مبنی بر شل شدن پوست در اثر بند انداختن یا سفیدی مو در اثر رنگ کردن وجود ندارد. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانسازی پوست با کربوکسی تراپی

اگزما دست بخش دوم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

درمان لاغری صورت با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

واریکوسل (واریس بیضه) چیست ؟

کربوکسی تراپی زیر چشم چیست؟

موثرترین روش برای از بین بردن خطوط پنجه کلاغی کنار چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ارزیابی مقدماتی شنوایی بزرگسال

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عوارض سرخجه در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آرتروز چیست و چه علائمی دارد؟