سلام ـ ببخشید من چند ماه پیش تهران یک جلسه ساب سیژن کانولا به همراه لیزر و پیلینگ و یک جلسه هم پلکسر برای جای جوشام انجام دادم متاسفانه نتایج رضایت بخش نبود استدعا دارم با توجه به عکس های ارسالی شما با چه روشهایی و طی چند جلسه و تا چنددرصد بهبودی میتوانید به من کمک کنید ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته اسکارهای شما از نوع شدیده. لذا انتظارتون از درمان نباید بهبودی کامل باشه. روشهایی رو که اشاره کردید. همه جز روشهای درمانی اسکار آکنه هستند و اگه به روش صحیح و توسط متخصص پوست انجام شده میتونید لیزر رو ادامه بدید. بعضی از اسکارها بنظر میرسه که نیاز به پانچ داشته باشند. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه سابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تزریق ژل بینی برای فرم دهی بدون جراحی

نشانه های مصرف شیشه و علایم ترک آن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

راهکار طبیعی برای بستن منافذ باز صورت

اهمیت مصرف آب در ورزشکاران

ارتباط بین خلق و خو ، ژنتیک و اضطراب چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

کاربرد بوتاکس چیست؟

مهمترین نکات پانسمان زخم پس از ماموپلاستی