با سلام آقای دکتر حدود ده سال میشه که جوش هایی روی بیضه دارم ، اوایل چندبار به پزشک مراجعه کردم و گفتن چیزی نیست .الان جوش ها بیشتر شده و گاهی سوزش داره و بعضی از جوش ها بعد از مدتی تخلیه میشن . عکس جوش ها رو براتون میفرستم . ممنون میشم تشخیص خودتون رو اعلام کنید. سپاسگزارم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

هرچند برای تشخیص دقیق معاینه از نزدیک لازمه اما بنظر. نمیرسه این ضایعات جوش باشند.به احتمال زیاد. استاتوسیستوما هستندکه ضایعات محتوی چربی هستند خوشخیمند خطرناک نیستند .درمانشون هم معمولا برداشتن به روش جراحیست [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نقش کراتین در تغذیه ورزشکاران

رفع منافذ باز پوست با لیزر CO2

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آکنه با چه دارویی درمان می شود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه و پیشگیری از سرطان

نکات کلیدی در تغذیه نوروز

لیزر کیوسوییچ چیست و چه کاربردی دارد؟

مشاور تغذیه

همه چیز درباره لیزر موهای زائد

شپش و راه درمان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]