سلام آقای دکتر خسته نباشی. ببخشید یه سوال داشتم، پوست صورت تیره با لیزر یا هر روش دیگه ای ميتونه روشن بشه؟ تا چند درصد امکان این کار هست. ممنون از پاسخگویتون.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بستگی به نوع پوست ،در بعضی موارد انجام بعضی از انواع لیزر ممکنه کمک کننده باشد. اما این یک قاعده کلی نیست. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عوامل سرطان زا

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

کورک و دمل های چرکی، از علت تا روشهای درمان

فیلر چیست و انواع آن کدام است؟

ویژگی کلینیک کاشت مو

یبوست و درمان آن

خلاص شدن از گره خوردن مو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مثانه عصبی یا نورولوژیک چیست؟

علائم حاملگی مولار یا پوچ چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]