با سلام و عرض ادب و احترام بنده سی وسه ساله مذکر و متاهل هستم. از حدود شش ماه پیش لکه های سفید رنگ در نواحی صورت . زیر بغل و روی آلت ایجاد شده است که در مراجعه به پزشک تشخیص ویتیلیکو داده شده است . هیچ گونه سابقه فامیلی و خانوادگی ندارم و حساسیت دارویی خاصی ندارم . با وجود درمان در طی این مدت متاسفانه پیشرفت کنترل نشده و برروی دست هام نیز ایجاد شده است و لکه های قبلی نیز ازبین نرفته است . میخواستم بدونم درمان خاصی برای این بیماری وجود دارد؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمانهای متعددی برای ویتیلیگو وجودداره. اما میزان موفقیت درمان متغییر است.به این معنی که بر اساس بعضی از فاکتورها بعضی از انواع ویتیلیگو پاسخ دهی مناسبی به درمان دارند اما بعضی از انواع آن به درمان جوابدهی مطلوبی ندارند. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

رفع تیرگی زیر بغل با لیزر چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علائم و تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ارتباط تغذیه با کم خونی ، بیماری های پوستی و تنفسی

تاثیر رژیم غذایی و مکمل ها در پیشگیری و درمان زونا

سلامت باروری و جنسی آقایان

آمادگی های قبل از انجام رادیولوژی لگن

افسردگی های قبل از تولد و در حین بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

کاربرد بوتاکس

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]