سلام.1.من نه ساله ویتیلیگو دارم و تقریبا نیمی از بدنم سفید شده از یه دکتر شنیدم که با استفاده از فنول امکان این وجود داره که قسمت هایی که درگیر بیماری نیست رو سفید کرد.آیا صحت دارد؟ 2. غیر از منوبنزن روشی وجود داره که باهاش صورتمو سفید کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فنل در شرایط خاصی ممکنه کمک کننده باشه. بعضی از انواع لیزر نیز ممکنه کمک کننده باشند. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ناراحتی های کوچک گوارشی و بارداری ( قسمت اول)

رژیم غذایی در پیشگیری از سنگهای ادراری شایع چه نقشی دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر

ملاحظات کم خونی

تاثیر مزوتراپی بر لاغری

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هایفوتراپی

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

مخچه ، فراتر از حفظ تعادل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کاشت ابرو در خانم ها و آقایان

پرمویی زنان یا هیرسوتیسم چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]