سلام . من 21 سالمه و ریزش موی ارثی از جلوی سرم دارم.مدت دوساله از ماینکوسیدیل 5درصد استفاده میکنم تمام موهای از دست رفته دوباره رشد کردن و حتی جلوی پیشانی ام مو در اورده طوری که مجبورم ماهانه اضافه هاشو بردارم . اما مسئله اینه که در طول این دو سال موهای جدید ضخامت و طول زیادی ندارن . میشه گفت کمتر از پنج میلی متر هستن میخواستم بدونم درمان رو ادامه بدم یا برم سراغ روش هایی مثل پی ار پی یا مزوتراپی یا اینکه برای نتیجه بهتر نیاز به روش درمان دیگه ای هم دارم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان ریزش مو رو ادامه بدید همزمان میتونید سایر روش ها رو هم استفاده کنید [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو در جلوی سر ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چگونه ماندگاری بوتاکس طولانی میشود

عمل بسته دیسک با لیزر

تغذیه در بی خوابی

ارتباط ایجادآکنه ( جوش ) با هورمون ها

سلامتی و رابطه جنسی

درمان ریزش مو با پی آر پی

مزایای به کارگیری دستگاه تحریک طناب نخاعی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

منافذ باز پوست به چه وضعیتی گفته میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زیبایی صورت با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]