سوال :

سلام . من 21 سالمه و ریزش موی ارثی از جلوی سرم دارم.مدت دوساله از ماینکوسیدیل 5درصد استفاده میکنم تمام موهای از دست رفته دوباره رشد کردن و حتی جلوی پیشانی ام مو در اورده طوری که مجبورم ماهانه اضافه هاشو بردارم . اما مسئله اینه که در طول این دو سال موهای جدید ضخامت و طول زیادی ندارن . میشه گفت کمتر از پنج میلی متر هستن میخواستم بدونم درمان رو ادامه بدم یا برم سراغ روش هایی مثل پی ار پی یا مزوتراپی یا اینکه برای نتیجه بهتر نیاز به روش درمان دیگه ای هم دارم


دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان رو ادامه بدید همزمان میتونید سایر روش ها رو هم استفاده کنید [1399-09-07]


پاسخ سوال پزشکیمو درمان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

علل گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست

[ 1392-06-03 ]دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انسداد بینی

[ 1390-09-28 ]دکتر احمد رضائیان [ متخصص گوش، حلق و بینی ]

آیا ورزش در حال سرماخوردگی یا تب مجاز است ؟

[ 1395-10-01 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

پسته ، کاهش وزن و افزایش قوای جنسی

[ 1396-07-12 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

تخمدان پلی کیستیک ،شایعترین مشکل بانوان جوان چیست ؟

[ 1397-08-12 ]دکتر صدیقه آذری [ متخصص زنان و زایمان ]

علت بوجود آمدن لکه های سفید رنگ روی ناخن ها

[ 1395-08-01 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

سوال در مورد اثرات استفاده از اپیلیدی

[ 1387-04-21 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

انواع سیستم های آر اف

[ 1394-01-18 ]شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

درمان شوره سر

[ 1397-08-29 ]دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]