سلام خسته نباشيد من خانمي 38 ساله هستم بهمن سال گذشته براي افزايش وزن مکمل تبليغاتي فت فيس استفاده کردم وزنم از 48 کيلو به 50 کيلو رسيد بعدش رگهاي پام حالت واريسي پيدا کرد قوزک پام هنوزم ورم داره رگهاي ستام خيلي قطور شدن وزير پوست مشخصن پوست صورت دستها و بدنم خيلي تيره شده مشکل اصلي من ريزش 3و5ا مژه ها و ابرو هامه که سه هفته است شروع شده و اسپري ها و محلول هاي متخصص پوست و مو هم تاثيري نداشته لطفا راهنمائيم کنيد بهم بگيد آيا اشتباهم قابل جبرانه؟جلوي ريزش موها و ابروهامو ميشه گرفت؟آرگهاي پوست سرم آسيب ديده و ديگه مو ها رو نميتونه نگه داره؟موها و ابروهايي که ريخته دوباره بيرون مياد؟ا

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ریزش مو ناشی از این ترکیبات احتمال بهبودی رو داره . اما در کل بعضی از عوارض پوستی و سیستمیک داروهای چاق کننده متاسفانه قابل برگشت نیست. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان کک و مک و لک پوست با لیزر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سرطان پستان با چه روشهایی درمان میشود؟

عمل جراحی تغییر پستان در افراد ترنس

لخته خون در ادرار نشانه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

زمان اقدام به درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاربردهای لیزر کم توان یا سافت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی غبغب چه روشی است؟

درباره آسیب نخاعی بیشتر بدانیم

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]