با سلام خانمی 28 ساله هستم که به علت ریزش مو از محلول ماینوکسیدیل استفاده می کنم با توجه به اینکه قصد باردار شدن دارم و مجبور به قطع دارو می باشم و اینکه در صورت قطع دارو بعد از چهار ماه موهایی که با کمک این محلول رویش کرده مجدد ریزش می کند، چه راهکاری برای جلوگیری از ریزش این موها وجود دارد؟ متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از تونیک های فاقد ماینوکسیدیل استفاده نمایید [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

درمان آرتروز و ساییدگی مفصل زانو با طب فیزیکی و حرکات اصلاحی

آیا استفاده از نرم کننده مو عوارض دارد؟

پولیپ رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا وازکتومی می تواند باعث اختلال نعوظ شود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درباره بیماری آلوپسی و روشهای درمانی

زگیل تناسلی یا وارت

عوارض داروهای نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشخیص انحراف ستون فقرات با رادیولوژی

پوستی مرطوب و سالم با هیدرودرمی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]