با عرض سلام.چندتا سوال داشتم خدمت شما1-در یک سایت پزشکی خوندم مصرف ماینوکسیدیل2% در طولانی مدت اثر بهتری دارد نسبت به نوع 5% آن دارد .نظر شما راجع به این موضوع چیست؟آیا واقعا نوع 2% اثر بهتری دارد؟2-شما قبلا در پاسخ سوالم گفتید جهت درمان ریزش مو بهتره از ماینوکسیدیل 5% شروع کنید .میخواستم بدونم تا چه مدت می بایستی از ماینوکسیدیل از نوع 5%آن استفاده بکنم؟3-من قبلا به شما گفتم که برام مشکله که از محلول ماینوکسیذیل 2بار در روز استفاده کنم .که شما گفتید مصرف روزی یکبار اشکالی ندارد.میخواستم بدونم برای مصرف یکبار در روز میزان محلول مصرفی را باید افزایش دهم .رویهم رفته چقدر (چند سی سی)باید در روز استفاده کنم؟.4-با توجه به اینکه در شهر ما ماینوکسیدیل خارجی پیدا نمیشه آیا نوع خارجی محلول در کشور ما وجود دارد؟اگه پیدا میشه کجا باید دنبالش بگردم .وقیمتش حدودا چند؟خواهشا راهنماییم کنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

3ماه از ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کنید. یکبار در روز1 سی سی(15 قطره) کافی است.ایرانی استفاده کنید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

ملانونیشیای طولی چیست؟

سونوتراپی چیست؟

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولها عصبی و مغزی قسمت دوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

پرسش و پاسخ در مورد لیزر موهای زائد

فواید زایمان طبیعی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیزر دکا (CO2)

تزریق ژل یا چربی برای خط خنده

درمان روزاسه

ژنیکوماستی با چه روشهایی درمان میشود؟