باسلام همسر من مدتی در ناحیه نوک انگشتان دستش احساس داغی می کنه و کمد درد هم داره می خواستم بدونم به هم ربطی داره و دلیل این احساس گرمای شدید را می خواستم بدونم باتشکر

دکتر علی فرخانی :

وجود حس داغی در نوک انگشتان دست می تواند به دلیل مشکلات عروقی و یا مشکل در سیستم اتونوم (سیستم عصبی خودکار) یا همان سمپاتیک، پاراسمپاتیک باشد. که البته احتمال مشکلات سیستم عروقی بیششتر است و وجود کمردرد هم می تواند به این مسائل مرتبط باشد یا اینکه اصولا کمردرد مکانیکال باشد. به هرحال یک معاینه فیزیکی حتما نیاز می باشد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

با خشکی پوست در فصل پاییز چه کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سرطان بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پاکسازی پوست صورت

پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

تزریق استروئید در ستون فقرات گردنی

پوست سالم و روزه داری

ریزش موی سکه ای چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علائم سرطان کلیه و عوارض آن چیست ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سندرم سفت بودن آلت تناسلی مردان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]