سلام آقای دکتر.پسری 17 ساله ام .که در صورتم ریش و سبیل کمی دارم بطوریکه باید دقت کنم تا دیده بشه فقط سه تا موی مشکی و کلفت روی چونم هست ولی برادر و پدرم در سن من ریش و سبیل کاملی داشتند میخاستم بدونم محلول ماینوکسیدیل فایده ای داره?چند درصد باید بزنم تا بهتر و زودتر جواب بده? آیا با استفاده کردن از محلول جاهای دیگه ی صورت هم مو در میاد?روزی چند بار?وایا با قطع دارو اتفاقی براي مو هاي دراومده میوفته? ممنون میشم اگه به تمام سوالات پاسخ بدید.تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله ماینوکسیدیل 5% را صبح وشب بزنید ففط باید طولانی بزنید تا نتیجه بگیرید [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

خارش پوست نشانه چه بیماری هایی است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سوزن زدن در محدوده گوش

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

تزریق فیلر و جربی در صورت

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

چگونه از افتادگی مثانه جلوگیری کنیم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

زاویه سازی صورت با تزریق ژل

ریزش مو و دلایل آن و بعضی راههای درمان

دیسک کمر و فلج پا چه ارتباطی با یکدیگر دارند؟

راههای مراقبت از پوست خشک چیست؟