من نزد شما سه سال قبل بچه دار شدم برخلاف تصور قبلیم شوهرم با وجود اینکه اسپرم اهدائی بود بچه را خیلی دوست داره ومیگه باید برای حاملگی دوم دست بکار شویم سوال آیا برای حاملگی دوم میتونید از اسپرمی که برای حاملگی اول استفاده کردید مجددا استفاده کنید تا بچه هامون شبیه هم بشوند .

دکتر عنایت الله ایزدی :

با ابراز خوشحالی از اینکه زندگیتان شیرین تر شده در پاسختان بگویم که اکثر مواقع موفق می شویم که از اهداکننده ی فرزند اول ، نمونه ی اسپرم بگیریم و برای حاملگی دوم استفاده کنیم . ولی گاهی پیش آمده که اهداکننده در شهر دور دست ساکن شده یا حتی به خارج از کشور رفته است و از دسترس ما خارج شده است . [1398-11-09]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم بارداری

آدرس مطب : اصفهان ، خ شمس آبادی ، روبروی بیمارستان سینا ، اول کوچه 32
تلفن : 32363136 - 031

مکمل روتاکارپین در ورزشکاران

لکه های قهوه ای روی صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سندروم آرنج تنيس بازان

روشهای رفع تیرگی دور چشم

رموز جوانی و شادابی پوست

کاشت ریش و سبیل به روش FUT چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کیست تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]