سلام دکتر دختری 26ساله هستم مدتیه زیر چشمام گود افتاده و سیاهه . بهترین درمان بنظرتون چیه و اگه لطف کنید هزینه رو قیر بفرمایید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

روشهای درمانی مورد استفاده تزریق چربی تزریق ژل و پی آر پی است [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی تزریق ژل جوانسازی دور چشم

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت و درمان سوزش ادرار در آقایان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

انواع کمر درد

بورسیت شانه چیست و راههای درمان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سرطان پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چگونگی درمان نرمی استخوان و پیشگیری از آن

مواد تشکیل دهنده کرم های های مرطوب کننده

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آخرین روش درمان کمردرد مزمن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان چاقی کودکان و نوجوانان

راه های بستن منافذ پوست