با سلام خسته نباشید.من 20 سالمه حددوده 3 ساله جوش میزنم ولی با استفاده از دارو و پاکسازی ,صورتم تقریبا به طورکامل خوب شده است ولی جای جوش ها به صورت لکه های قرمز درصورتم باقی مونده فرو رفتگی نیست فقط لک قرمزه برای درمانش چیکارکنم یا چه دارویی استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین روش لیزر است ولی اگر لیزر نخواهید کرمهای ضد قرمزی در زمان طولانیتر مفید است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تاثیر پیوند کلیه بر ازدواج

انواع سونوگرافی و آمادگی قبل از آنها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آشنايي با سنگهای ادراری و روش های پيشگيری و درمان آنها

درمان ترک پوستی یا استریا

چرا نباید از گوش پاکن ها استفاده کنیم ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

فیلم جراحی دیسک کمر با لیزر

کاشت ابرو درمانی برای ریزش ابرو