سلام. پسر مجرد و 26 سالم. یک سال و نیم قرص فینپشیا و ماینوکسیدیل را برای ریزش هورمونی مصرف کردم و راضی بودم. 6 ماه قبل به پیشنهاد دکتر اورولوژی به دلیل انجام آزمایش اسپرم 3 ماه فینپشیا را قطع کردم و از کپسول آناکپس و ماینوکسیدیل استفاده کردم . پس از آن 3 ماه مصرف نکردن فینپشیا، الان سه ماه است که دوباره فینپشیا شروع کردم با ماینوکسیدیل (مثل قبل). ولی 2 هفته است که شاهد ریزش موهام هستم به خصوص در ناحیه فرق سر و کنار سر. البته بیشتر موقع حمام است.این ریزش به دلیل قطع دارو بوده است؟ اگر به خاطر قطع دارو است چه مدت این ریزش ادامه دارد؟ دارویی هست جلوی این ریزش گرفته شود؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است معمولا یکی دو ماه اگر فقط در حمام است اهمیت زیادی ندارد به درمان ادامه بدهید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

با سر و صدای چهارشنبه سوری چه کنیم ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان کمبود آهن در ورزشکاران

IUI ( تلقيح اسپرم شسته شده داخل رحم ) آی یو آی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بیماری گال چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

ریزش مو آندروژنیک در آقایان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رفع مشکلات پوستی

عارضه آرنج تنیس بازان یا تنیس البو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مراحل و کاربردهای تزریق چربی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت ابرو با نخ یا بوتاکس کدام بهتر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]