با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما! پسر مجرد 28 سالمه از موقعی که رفتم خدمت سربازی 1384 دیگه محتلم نمیشم و چند روز یه بعد از ادرار با حالت سوزشی که انگار دوباره دستشویی دارم به زور چند قطره غلیظ بیرون میاد که داخلش هم ذره های ریز ژله مانندی وجود داره خیلی ناراحتم کرده البته یه دوره ی افسردگی هم داشتم میل جنسیم هم خیلی کم شده تا جایی که بعضی موقع ها اصلا هیچ حسی نسبت به جنس مخالف ندارم البته با عرض شرمندگی یه دوره خود ارضایی هم داشتم اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم تا الانم روم نشده برم دکتر!

دکتر پیمان صالحی :

با درود در برخی موارد اگر در دراز مدت انزال نداشته باشید منی یا درخواب یا در طول روز همراه ادرار دفع میشود. نگران نباشید. نیاز به معاینه جهت برسی کاهش میل جنسی و در صورت نیاز سونوگرافی و ازمایشات تکمیلی دارید به متخصص اورولوژی مراجعه کنید [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیسلامت جنسی اختلالات جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

بیوپسی پستان تحت گاید سونوگرافی چه کابردها، مزایا و معایبی دارد؟

بهترین زمان و فصل کاشت مو (تابستان بهتر است یا زمستان)

شب ادراري در کودکان - قسمت اول - علل و تشخیص

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

عدم نعوظ در مردان چه عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نیدلینگ صورت چیست؟

درمان دارویی بیماری پیرونی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت اول

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

چرا مهره های کمری جابه جا می شوند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]