سلام،تازه عقد کردم و با نامزدم چند بار رابطه داشتم. دوسوال:اول این که با معاشقه و قبل از دخول ترشحاتم زیاده اما موقع دخول و بعد از یکبار ارضا خیلی واژنم خشک میشه؛چرا؟چکار کنم؟ دوم قبلا با کسی رابطه نداشتم و کاری هم نکردم که پردم پاره شده باشه؛خونریزی مشکوکی هم نداشتم؛اما وقتی اولین بار (و چند بار بعد اون) نامزدم آلتش رو داخل واژنم گذاشت خونریزی نداشتم فقط فشاربه دیواره واژن بود،مانعی هم حس نکردم.یعنی پرده نداشتم یا حلقویه؟از اولین رابطمون 3 ماه گذشته اگه الان پیش ماما برم برای تشخیص معلوم میشه کی پاره شده؟نامزدم چیزی نمیگه اما نمیخوام باخودش فکر کنه شایدبا کس دیگه رابطه داشتم که پردمو برداشته

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،1- کاهش ترشحات ممکن است ناشی از ترس و اضطراب شما باشد در صورت نگرانی می توانید جهت مشاوره حنسی به نشانی موحود در سایت مراجعه کنید 2- احتمالا پرده شما از نوع ارتجاعی بوده است. می توانید جهت معاینه به یک پزشک یا ماما مراحعه کنید ایشان اسیب ایحاد شده را بررسی کرده و زمان تقریبی آنرا مشخص خواهند کرد. نگران نباشید [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

نکاتی مهم در باره بوتاکس

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

برخورد با آسیب های حاد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع جوش صورت

انحراف جنسی ترانسوستیک یا مبدل پوشی چیست؟

بیماری زردزخم چیست

راستای (پوسچر) خوب ، یعنی سلامتی

قوز قرنیه یا کراتوکونوس چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کلید محافظت از شنوایی چیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]