با سلام و خسته نباشيد.من در هفته 20 بارداري به سر مي برم اما تا كنون هيچ حركتي از جنين داخل رحمم احساس نكردمو شكمم هم خيلي تغيير نكرده طوري كه اطرافيان از سن حاملگي من تعجب مي كنند .من به شدت نگرا سلامتي بچه ام هستم لطفا راهنماييم كنيد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،درصورتی که با سونوگرافی از سلامت جنین و سن حاملگی خود مطمئن شده اید دلیلی برای نگرانی نیست قضاوت اطرافیان معمولا بر حسب تجربه است و قابل اتکا نیست. تا هفته 21 بارداری معمولا اعلب خانمها حرکت جنین را حس می کنند در صورت عدم احساس حرکت جنین به پزشک یا ماما مراجعه کرده و درخواست سونوگرافی کنید. معمولا اولین حرکات حنین بسیار طریف و شبیه بال پروانه است. به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

برای درمان اسکار از چه روش هایی میتوان استفاده کرد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای سفید و روشن شدن پوست صورت و بدن توسط متخصصان پوست

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سونوگرافی رحم و تخمدان ها به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی علت و تشخیص بیماری روماتیسم مفصلی

سوالات رایج در مورد مونالیزا لیزر مخصوص بانوان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی در مورد مراقبت از ناخن ها

درمان تنگی کانال نخاعی با جراحی و دارو درمانی