با سلام من پسری 21 ساله هستم مشکل ریزش مو دارم آیا ممکنه به علت کمبود ویتامین باشد اگر هست چه نوع ویتامینی چون من مشکل کم خونی دارم و بعضی اوقات سر گیجه و سیاهی رفتن چشم دارم؟ آیا کمبود ویتامین به ممکنه یکی از علل ریزد مو باشد.در ضمن ریش صورتم نیز کم پشت میباشد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کم خونی فقر آهن دارید آن را درمان کنید ویتامینها نقش کمتری دارند [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

دردهای ناحیه صورت و مفصل فک ـ قسمت دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

ارتوکین تراپی برای درمان درد مفاصل و آرتروز

درمانهای دارویی ریزش موی مردانه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پوسته پوسته شدن کنار ناخن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

عدم نعوظ در مردان چه عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آکنه

انواع جراحی دیسک کمر به روش بسته و روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لیپولیز چیست و چه کاربردی دارد؟

علل تیرگی زیر بغل

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]