با سلام پسری هستم 26 ساله و دچار ریزش مو شده ام و به تازگی شروع به مصرف قرص فیناستراید 1 و قطره ی ماینوکسیدل 5 کرده ام. 4 سوال دارم 1-آیا این دو دارو تاثیرات منفی شدیدی برای بچه دار شدن در پی دارد؟و چه مدت قبل از لقاح مصرف دارو باید قطع شود؟ 2-آیا این 2 دارو موجب زود انزالی میگردد و اگر جواب مثبت است اثر آن دائمی است؟ 3-قطع مصرف این 2 دارو چه عوارضی در پی دارد؟ 4-شما استفاده از چه شامپویی را پیشنهاد می کنید؟ دعا تشکر فراوان از شما به سبب کار خیر شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

1-آیا این دو دارو تاثیرات منفی شدیدی برای بچه دار شدن در پی دارد؟ فقط فیناستراید و چه مدت قبل از لقاح مصرف دارو باید قطع شود؟ یک ماه 2-آیا این 2 دارو موجب زود انزالی میگردد و اگر جواب مثبت است اثر آن دائمی است؟ خیر خیر 3-قطع مصرف این 2 دارو چه عوارضی در پی دارد؟ بازگشت ریزش موها [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

آیا روشی برای سفت شدن پوست وجود دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سنجش تومور مارکرها برای تشخیص سرطان سینه

تشنج چیست و چه چیزی باعث وقوع تشنج میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

روش تشخیص و درمان انواع لک پوستی در طب ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

رادیوگرافی از استخوان آرنج برای تشخیص شکستگی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

راهکارهایی برای مراقبت از مژه ها

سخنرانی دکتر فروغ در کنگره جهانی برلین

آکنه یا جوش چگونه درمان میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تکامل ساختار رگهای مغزی از ماهی ها تا انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]