سوال : سلام خسته نباشید.خواهش می کنم به همه سوالاتم پاسخ دهید.من دختری 26ساله و متاهل هستم.مدت چند ساله که ابروهام ریزش داره دکترا تشخیص درماتیت سبوره دادن.سوالم اینه ایا ابروهای من خشکه یا چربه وقتی دستمو میزنم چربه ولی پوسته پوسته میشه ایا این چربی کاذبه؟ و ایا میتونم از روغن زیتون برا ابروهام استفاده کنم؟برای ابروهام 1ساله کتوکنازول اسفاده میکنم تا کی باید ادامه بدم؟من وقتی موهامو رنگ می کنم پوست سرم پوسته میده و بعدش میریزه و یا به بعضی شامپوها اینطوری میشه برای جل/گیری از این حالت چیکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد چرب است موثر نیست ولی چرب تر میکند موضعی یا خوراکی هر دو بسیار مدت طولانی است و باید قطع شود احتمالا به رنگ مو حساسیت دارید [1401-03-09]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

کمک های والدین و مربیان در کاهش لکنت زبان کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درباره فوق تخصص ستون فقرات

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اختلالات مادرزادی حالب چه هستند؟

سیکل رویش مو

چه زمانی بعد از تزریق بوتاکس می توان آرایش کرد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تونر مناسب پوست

پی آر پی چیست؟

درمان لک صورت

شستن صورت با آب داغ؛ آری یا خیر؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]