با سلام اقای دکتر.خانمی هستم 23 ساله و متاهل. که بعد از بلوغ روی صورتم لک ایجاد شده.این لکها سمت چپ صورتم هستند.انواع کرمها رو امتحان کردم ولی بینتیجه بود.3بار با 3درجه متفاوت لیزرکردم(ازمایشی) که جواب نداد.دکتر گفتن اینا خال هستند در اثر نور افتاب.در ضمن در سمت چپ بدنم پشت گردن هم کک و مک فراوان دارم..شما بفرمایین چه اقدامی انجام بدم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر یک طرفه است احتمالا نوعی خال است که باید با لیزر های خاص تست و درمان شود. همین طور در مورد ضایعه گردن [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درباره سرطان سینه بیشتر بدانید

تزریق بورس ایسکیال چیست و چرا انجام می شود؟

فرایند کلی لیزر کیوسوییچ چگونه است؟

انواع روشهای درمان کمر درد

محصولات مراقبت پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

طریقه انجام هایفوتراپی چگونه است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

عوارض منفی کم شنوایی بر روابط بین فردی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

هایفو چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

با عوارض سرطان مثانه آشنا شوید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]