سلام آقای دکتر من 28 سالمه وتعریق زیر بغلم زیاده می خواستم ببینم قرصی یا پمادی چیزی هست که از دستش راحت بشم خیلی اذیت میشم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

موثرترین درمان تعریق زیر بغل ، تزریق بوتاکس است. [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیتعریق تزریق بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روش هایی برای کاهش درد لگن

ندولهای تیروئید چطور تشخیص داده می شوند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چه کسانی کاندیدای مناسب جراحی بازسازی پستان محسوب می شوند؟

تکنیک های ماساژ پوست

ریزش موی سکه ای

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مقایسه درماپن و درمارول

یائسگی زودرس - بخش اول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاربرد بوتاکس چیست؟

لیزر فرکشنال- قسمت اول

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]