سلام،پسرى 22ساله هستم دو دوره زير نظر پزشک آکوتان مصرف کردم که جوشام کاملا ناپديد شدن ولى الان دوباره صورتم داره چرب ميشه که دکتر بهم محلول کليندامايسين تجويز کرد ولى از وقتى ازش استفاده ميکنم جاى جوشام بصورت لک قهوى بزرگ ميمونه ميخاستم زحمت بکشيد واسم يه داروى ترکيبى تجويز کنيد که چربى پوستمو کنترل کنه و باعث لک هم نشده خيلى خيلى ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

چربی پوست را باید با شستشوی ملایم و مکرر درمان کرد یا برای درمان آر اف شاید مناسب باشد [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

بهترین روشها برای رفع تیرگی زیر بغل و کشاله ران

شیمی درمانی در مبتلایان به سرطان بیضه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پیشگیری، علائم و تشخیص ریزش مو

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ریزش موی سکه ای

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

در جلسات مشاوره پروتز سینه چه مواردی مطرح می شود؟

رفع اسکار سوختگی با چه روشهایی انجام میشود؟

انواع مزوتراپی

ورم پا در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]