با سلام وخسته نباشيد وتبريك سال نو خدمت خانم دكتر ، من 26 ساله در هفته 15 بارداري هستم ، قبل از بارداري دردي در ناحيه پايين كمر (گودي كمر ) تا قسمتي از پاي چپم داشتم بعد از مراجعه به پزشك وتجويز دارو موقتا خوب شدم ، اما بعد از ماه اول بارداري دوباره اين درد تشديد شد بطوري كه بعضي وقتها از پهلو به پهلو شدن هم برايم بسيار دشوار است . عفونت هم داشتم كه با تجويز دارو بهتر شده ام ،ايا عفونت ميتواند عامل كمر درد باشد . ايا ميتوانم راديولوژي بگيرم ؟ اگر جواب منفي است چه راهي وجود دارد كه از وضعيت كمرم مطلع شوم. مدتي است از پماد پروكسيكام 0.5 هم استفاده ميكنم ايا براي دوران بارداري منعي دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با علایمی که ذکر می کنید بیشتر به نظر می رسد کمردرد شما ناشی از یک مشکل ارتوپدیک است یعنی نیازمند بررسی توسط یک ارتوپد است. پماد پیروکسیکام در بارداری منعی ندارد ولی می توانید با نظر پزشکتان در صورت ضرورت از MRI استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

توصیه های قبل از عمل پی آر کی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دلیل بالا رفتن بیضه در کودکان

میوم رحم و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علل درد آلت تناسلی مردان

لیزر کل بدن چقدر طول میکشد؟

توصیه به کودکانی که سمعک دارند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تزریق ژل اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیزیک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]