با عرض سلام وخسته نباشید. اقای دکتر پسری 27 ساله 5سال فیناستراید استفاده میکنم خواستم بدونم اینکه میگن روی جنین تاثیر میذاره یعنی چی؟ یعنی اینکه بچه ناقص میشه؟ با تشکر از شما.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید یکماه قبل از تصمیم به بجه دار شدن دارو را قطع کنید مشکلی ندارد [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

توصیه های عمومی برای بیمار مبتلا به سرطان

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

لیفت صورت و گردن با تکنیک نخ

جوانسازی دست با تزریق ژل

تشخیص و درمان سیستوسل

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاثیر درجه حرارت بر عملکرد مغز و رشد و تکثیر سلولهای عصبی قسمت چهارم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

زخم دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق ژل به پیشانی

همه چیز درباره تزریق ژل

جوانسازی پشت دست با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]