با سلام و خسته نباشید آقای دکتر من 25 ساله هستم و مذکر از 6 سال پیش ریزش موهای من شروع شده و اکنون ریزش خیلی کم شده ولی الان موهای من کم پشت شده چندبار دکتر هم رفتم قرص فینستراید و زینک دادن ولی تاثیری توی رشد مو نداشت الان خواستم بدونم قطره تونیک طلسم تاثیری روی رشد مو داره اگه نداره خودتون میشه یه قطره ای معرفی کنید که محرک رشد مو باشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر به نظر من فقظ مینوکسیدیل طولانی مدت موثر است [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

کک و مک چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علائم آسیب دیدگی ستون فقرات

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

هیستروسالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم چیست؟

تاثیر پروفایلو روی صورت

جلوگیری از پیشرفت پیسی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آیا پلکسر بینی روش مؤثری است؟

پله و سالمندی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نفخ چیست؟

درمان یبوست و دیورتیکولیت روده