با سلام..آقای دکتر 23 سالمه از یکی دو ماه پیش به علت استرس هایی که داشتم عادت کرده بودم به کندن موهای بالای لبم الان که موهای صورتم رو که زدم خیلی بد دیده میشه(بعضی قسمت ها اصلا مو نداره)..میخواستم بدونم آیا این موهای کنده شده دوباره رشد میکنند یا خیر؟ اگه یه راه درمانی هم است ممنون میشم راهنماییم کنید.... با سپاس

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه عادتتون رو ترک کرده باشید و ریزش مو علت دیگه ای نداشته باشه .بله موها مجددا رشد خواهد کرد. [1401-03-31]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

دور چشممان هم ضد آفتاب بزنیم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تشخیص و درمان توده پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

برای مبارزه با عفونت های قارچی چه باید کرد؟

مزایای فیشیال پوست صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مزووایت صورت یا کرم پودر دائمی

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آب مروارید

رواندرمانگر خوب چه ویژگیهایی دارد

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

اهمیت بانک مو در تراکم کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیوپسی تحت گاید سونوگرافی چگونه است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]