سلام من دندون اسیابم دندون ۶ بالا سمت راستم لبش پریده دندونپزشک ترمیم نوشته ولی به سرما حساس شده می خواستم ببینم عصب کشی نیاز نداره بعد از چند سال جرمگیری کردم لثه و دندون بالا خونریزی و درد داشت میشه من سالی یبار خودم برم جرمگیری؟ و دندون قروچه می کنم و دندون ۶ بالا سمت راستم بعد از غذا خوردن که بین دندون غذا میره یا در اثر فشار زیاد یا سرماخوردگی از ریشه ذق میزنه ولی ریشه هاش سالمه و با دکوسالین پیشگیری می کنم از دردش و اونم دکتر ترمیم نوشته ولی خیلی وقت نیست که ترمیم شده عصب کشی نیاز نداره؟

دکتر کاملیا فرمند :

سلام هر حساسیتی دلیل بر درگیری عصب نیست باید رادیوگرافی دندان چک بشه ودندان تست حیاتی بشه . [1399-05-21]

پاسخ سوال پزشکیسرما عصب کشی لثه

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

کاشت ابرو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چند روز بعد از بوتاکس میشود حمام رفت؟

همه چیز درباره لیزر موهای زائد

هورمون تراپی اولین قدم در تغییر جنسیت زن به مرد

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

عکس کولون ترانزیت تایم (ctt) چیست؟

کاشت موی طبیعی برای بانوان

انواع کاربردهای تزریق بوتاکس چیست

جوانسازی با تزریق بوتاکس چقدر ماندگاری دارد؟

پس از جراحی بسته دیسک نیاز به چه مراقبتهایی وجود دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]