با سلام. من بعد از یک دوره استفاده از لتروزل در روز 12 پری پیش دکترم رفتم که بعد از سنو از وازن از اندازه فولیکول خیلی رازی بود و دو بسته آمپول اچ سی جی 500 تجویز کردنن که در همان شب 12 هر دو رو با هم تزریق کنم و از شب 13 نزدیکی داشته باشم.طبق دستور ایشان عمل کردم و در روز 13 و 14 نزدیکی داشتم.الان روز 15ام هستم و از صبح تاالان که شبه سرگیجه دارم و چون جمعه اس نتونستم به پزشک مراجعه کنم.آیا از عوارض آمپوله یا ممکنه علت چیز دیگه ای باشه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، سرگیجه می تواند از عوارض مصرف امپول باشد. برای بررسی سایر دلایل و نیز معاینه و بررسی بهتر است با پزشکتان تماس بگیرید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیزنان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مدت زمان جواب نمونه برداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مخچه ، فراتر از حفظ تعادل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان افتادگی پلک با جراحی

تاریخچه جراحی دهان و فک و صورت ( بخش سوم )

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

فتق بیضه ها چیست؟

درمان خال

تبخال تناسلی چیست؟ چگونه درمان میشود و چه علائمی دارد؟

علل ناتوانی جنسی در مردان

بیوگرافی دکتر سیف