سلام، میخواستم بدونم آیا استفاده کردن از عرق گیرهای مام در زیر بغل از نظر بهداشتی و اینکه جلوی عرق کردن رو میگیره مضر هست؟ چون بعضی ها میگن باید عرق کنه و چون جلوی عرق رو میگیره میکروب تو بدن میمونه و ضرر داره. ممنون از پاسختون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر استفاده از مام برای تعریق و بوی بد بدن مشکلی ندارد [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیتعریق

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

تغذیه و طب مکمل در اختلال عملکرد جنسی

عادت های آسیب رسان به کلیه ها

سرطان دهانه رحم در7 شماره

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوانسازی با تزریق کلاژن

علت ایجاد اسپرماتوسل چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تست نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علت و درمان بدون جراحی گیر افتادگی عصب سیاتیک، گردن،دست و شانه

تاثیر و مزایای استفاده از آر اف برای اطراف چشم