سلام من ازقرص دوفاستون به مدت سه ماه باتوصیه پزشک استفاده کردم اما هنوز با اینکه چند ماه گذشته عادت ماهیانه ام منظم نشده و هر موقع که عادت میشم چند روز اول لکه بینی با ترشحات هست وبعضی اوقات هم عادت ماهیانه ام از ده روز بیشتر میشه .ضمنامن زمانی هم که عادت نیستم ترشحات زیادی دارم حالا به نظر شما مشکل من چیه؟هرچندکه من قبلا کیست ریز داشتم اما نمیدونم اگر صبرکنم عادتم منظم میشه یانه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، احتمالا منظور پزشکتان از کیست ریز تخمدان پلی کیستیک بوده است. مصرف دوفاستون برای منظم شدن پریود شما مفید است اما می توانید بانظر پزشکتان از متفورمین و یک رژیم منظم و کاهش وزن نیز استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیکیست قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مزوتراپی چیست

آیا نرم کننده های مو باعث ریزش میشوند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نولی پاریته چیست و چه ارتباطی با سرطان پستان دارد؟

پروتز سینه، تناسب اندام و سرشانه ها

بلوک عصب ژنیکولار با امواج رادیو فرکوئنسی

برای ناخن سالم چه ویتامین هایی را مصرف کنیم

بیماری درماتیت سبورئیک چیست ؟

درد زانو ممکن است یکی از علائم سیاتیک باشد!

بیضه نزول نکرده چیست و با چه عوارضی همراه است؟