با سلام خانمی 28 ساله هستم که از سن 17 سالگی به ویتیلیگو مبتلا شدم و ابتدا درمان دارویی انجام دادم و بعد پوا تراپی که نه تنها نتیجه ای نداشت بلکه در مدت کوتاه بیماری گسترش زیادی داشت به حدی که پزشک استفاده ا زمنو بنزن و بی رنگ کردن سایر نواحی پوست را پیشنهاد دادم حدودا 5 سال پیش از این روش استفاده کردم و درحال حاضر پوستم سفید است خواهشمندم بفرمایید برای درمان جای جوش های صورتم با توجه به سابقه بیماری بهترین روش چیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمانهای موضعی و خوراکی معمول بهترین روش است فقط ضد آفتاب فاقد چربی حتما استفاده نمایید [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر تزریق چربی بر پوست

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مقایسه رفع موهای زائد با لیزر و اپیلاسیون

جراحی پف پلک بالا

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اثر لیزر درمانی بر پوست چیست؟

راه های رفع و از بین بردن غبغب

آیا بیماری شنوایی آقایان با خانم ها متفاوت است ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مزایا و معایب لیزر موهای زائد