من چند سالی بود که تخمدان پلی کیستیک داشتم 2 سال قبل حامله شدم و3 ماهگی یک سقط داشتم وچون گروه خونی ام منفی بود آمپول رکام تزریق شد الان بعد از سقط 2 سال هست که کیست هام از بین رفته ووضعیت رحم هم عادی می باشد تااینکه 2 هفته قبل به دکتر مراجعه کردم وآزمایش دادم ومتوجه شدم که رحم من التهاب داره که دکترم گفت زخم رحم داری وکرم واژینال کلوژین 2% وسفیکسیم داده می ترسم این زخم برایم نازایی بیاورد راهنمایی ام کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید زخم دهانه رحم یا سرویسیت نازایی نمی آورد بویژه اگر خوب درمان شود پس از دریافت دوره دارو یک پاپ اسمیر بدهید تا از نظر سلول شناسی بررسی شوید. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکینازایی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پوکی استخوان

درمان بالجینگ دیسک کمر با روشهای سرپایی طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران

فواید و معایب تزریق بوتاکس زیر بغل

انحراف و کجی شست پا (هالوکس والگوس)

درماپن چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سردرد و بیماری های چشمی ـ 1

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

چگونه مژه هایی پرپشت داشته باشیم

کاربردهای خون بند ناف

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]