سلام وخسته نباشید .ضمن تشکر از پاسخ های صریح و تخصصی و خالصانه شما ساب سیژن با نیدل یاکانول کدام بهترجواب میدهد برای اسکار فرورفته و تفاوتشان در چیست.ایا به نوع اسکار نیز مرتبط است؟جواب دهی کدام بهتر است؟ 2-فواصل لیزر فرکشنال co2اگر طولانی شود(مثلا هر سه ماه یا4ماه)ایاتاثیری در نتیجه دارد؟یعنی مثلا4 بار لیزر بافواصل 4 ماهه جواب دهی اش در نهایت نسبت به 4بار لیزر بافواصل 1الی1.5 چطور است ؟ یا تفاوتی ندرد 3-میکرونیدلینگ برای اسکار فرو رفته بهتر است یا لیزر فرکشنال co2 یا لیزر co2 قدیمی

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ببینید در اکثر مواردی که اشاره کردید مقایسه ای صورت نگرفته بنابراین نمیشه گفت کدومیک بهتره . به هر حال بعضی روشها اثرشون بیشتر و بعضی عوارضش کمتره. مثلا لیزر co2 معمولی اثرش از فراکشنال بیشتره اما خوب عوارض لیزر فراکشنال کمتره. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 فرکشنال اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

انواع جوش صورت

بهداشت صوت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

پلاکت درمانی یا پی آر پی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بررسی سقط جنین با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا مصرف ضد آفتاب ضرورت دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آنچه که پدرها و مادرها باید بدانند

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت پنجم )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]