باعرض سلام واحترام خدمت آقای دکتر.ببخشید آقای دکترمن یک ماه پیش برای درمان تعریق زیربغلم بوتاکس تزریق کردم اما تا الان به شدت دارم عرق میکنم به دکترم دیکه اعتماد ندارم برم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید.چرا هنوز دارم عرق میکنم؟؟؟یعنی رو من جواب نداده؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوز بوتاکس،غلظت بوتاکس، تعداد تزریق حتی عمق تزریق مهم است اگر هر کدام اشکال داشته باشد جواب نمیگیرید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس تعریق

تلفن : 91620100 - 031

درمان گودی زیر چشم با تزریق ژل

انواع لیزر برای درمان کک و مک

درباره درمان جوش بیشتر بدانید

مهمترین کار کلیه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

با خشکی پوست در فصل پاییز چه کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت عرق سوز شدن و چگونگي پيشگيري و درمان آن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

طب سوزنی گوش (قسمت دوم)

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

اصلاح فرم و رفع عقب رفتگی چانه با تزریق ژل و فیلر

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

مراحل کاشت ابرو