با سلام .مبتلا به خشکی شدید پوست(ظاهرا اگزما) هستم که هر چند وقت یک بار در قسمت هایی از بدن مانند انگشتان، روی کلیه ی سمت راست، روی ران سمت راست، و مچ پای راست ایجاد میشود نشانه ی چیست ؟لازم به توضیح هست که این خشکی بعد از ابتلای من به هزپس انگشت ایجاد شده است..هم چنین در آخرین آزمایش کلی آنزیم های من از رنج نرمال خارج بوده است(سونوگرافی از کبد نشان دهنده ی استعداد و آغاز بیماری کبد چرب بود.)لطف کنید راه نمایی بفرمایید. برای کبد چرب کپسول کبد گیاهی و برای خشکی پوست پماد ترکیبی شامل گلیسرین و در برهه ای پماد ترکیبی ضد قارچ و برای هرپس آسبکلوویر و پرمنگناد پتاسیم مصرف کردم.29 ساله و مرد هستم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید معاینه شوید ولی کلا علت اگزما تماس با مواد محیطی است. درکنار درمان لازم است که تماس هم قطع شود [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

تلفن : 91620100 - 031

درباره رادیوگرافی رنگی چه میدانید؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

لیفت ابرو و معرفی روشهای غیرجراحی لیفت ابرو

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سلولیت چیست؟

همه چیز در مورد آزمایش پروستات

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تشنج (قسمت اول)

یائسگی زودرس - بخش اول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

خون مردگی یا اکیموز چگونه درمان میشود؟

ساختمان دندان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]