سلام و ممنون از سایت بسیار خوبتون . سیکل قاعدگی من از 24 -28 روز است . با همسرم در روز قبل از پرویدم با حساب 24 روز هم آغوشی داشتم و مقدار کمی از منی روز لباس زیرم ریخت بعد پریودم نزدیک 4 روز به تاخیر افتاد که در روز چهارم از قرص لونژیل استفاده کردم .سوال آیا لباس زیر میتونه مانع ورود منی به واژن بشه ؟و آیا استفاده از قرص لونژیل با این شرایط مانع بارداری می شود ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،معمولا قرصهای لونژیل تا 120 ساعت پس از نزدیکی مشکوک موثر است. معمولا در صورت تداوم تماس با مایع منی و حجم بالای مایع منی لباس، مانع قطعی برای بارداری نیست. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درد آرنج چگونه درمان میشود؟

درمان بیرون زدگی دیسک گردن با لیزر

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟

دوقلویی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماری های انسدادی مزمن ریوی و عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اهمیت مصرف آب در ورزشکاران

تاثیر و فواید ورزش برای دیابت

درمان صدمات ورزشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

لیپولیز تزریقی چیست ؟