با سلام و خسته نباشید خدمت خانوم دکتر عزیز سوالات پزشکی رو که میخوندم به این نتیجه رسیدم که پاسخگویی شما به موقع و دقیق هستش.خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین به خدا برام خیلی خیلی حیاتیه دسترسی به دکتر هم ندارم. دختری 24 ساله هستم که در 16 سالگی تخمدان چپم رو به علت بزرگ بودن کیست(ساده) برداشتندو یکسال بعد دوباره کیستی به اندازه 4سانت در تخمدان راستم مشاهده شد که بعلت حساس بودن وضعیتم لاپاراسکوپی شدم و از آن موقع به بعد بنا به تجویز پزشک همیشه قرص ال دی مصرف میکنم .حال سوالم از شما این است که با وجود این شرایط پس از ازدواج امکان بارداری برایم وجود دارد؟عوارض وجود فقط یک تخمدان چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی حتما می توانید باردار شوید البته به شرط اینکه تخمک گذاری منظمی داشته باشید. معمولا پس از مدتی یک تخمدان باقی مانده، وظیفه تخمک گذاری منظم را به عهده خواهد گرفت. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

اقدامات قبل از بارداری (2)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلیل کاهش اسپرم در مایع منی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پس از تزریق فیلر منتظر چه نتایجی می توان بود؟

راههای پیشگیری از سرطان پوست

فیبرو ادنوم پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

شپش سر در کمین شماست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لیزرهای خانگی برطرف کننده موهای زائد

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]