بإسلام خدمت آقاي دكتردرخش هستم لكه هاي دست وصورتم زيادشده وپمادتجويزي موقت لكه ها روبرميداره ؟لطفا راهنماي كنيد شماره پرونده مركز393031108

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لکه های قهوه ای ناشی از لیکن پلان یک مقدار طول کشنده هستند ولی در نهایت در اکثر موارد برطرف خواهند شد. [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک درمان لیکن پلان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بیماری های قابل درمان با اولتراسوند تراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان تعریق بیش از حدکف دست با بوتاکس

نكاتي پيرامون ويلچر

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دوره نقاهت کاشت ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پاک کردن تاتو خط چشم با لیزر کیوسوئیچ

روشهای درمان تنگی کانال نخاعی

مشاوره قبل از ازدواج

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تأثیر مزوتراپی بر لاغری

تزریق ژل یا فیلر و سوالات رایج در این زمینه