با سلام اقای دکتر من پسری 22 ساله هستم حدود یکی دو سال هست که روی تنه الت تناسلیم (قسمت زیرین و دو طرف )موهای زاید رشد میکنه(حدودا 30 تا 40 تار) ایا این طبیعیه یا غیر عادیه؟ ایا لیزر میشه؟ و تقریبا چه قدر هزینه داره؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

چیز غیر طبیعی نیست. راه از بین بردن موها لیزر موهای زائد است [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

انتخاب جنسیت از طریق تغذیه ( دختر یا پسر )

مبتلایان به ایدز هم می توانند بچه دار شوند؟!

تشخیص حاملگی خارج رحمی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشخیص خال معمولی و ملانوما

نقش پروتئین در تغذیه ورزشکاران

درمان تعریق بیش از حدکف دست با بوتاکس

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت پنجم )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان درماتیت سبوره

طب سوزنی چه کاربردی دارد؟