سلام خانوم دکتر عزیز! منو هسرم برای رابطه هربار تلاش میکنیم سوزش ورودی واژن منو میترسونه و اگر اصرار ایشون باشه من با ترس و لرزیدن پا مانعش میشم؛ اما همسرم برای حل مشکل اول انگشت کوچک دست و بعد با انگشت وسط بزرگ دست داخل واژن کردن و بجز سوزش دهانه برای بارهای اول دیگه هیچ مشکلی نبود؛ باتوجه به اینکه من علایم عفونت قارچی رو دارم این مشکل از قارچ میتونه باشه یا واژینیسموس؟ از لطفتون که سریع جواب میدید سپاسگزارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی درد واژینیسموس اغلب بصورت سوزش ورودی واژن.به نظر می رسد شما واژینیسموس دارید [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

زیبایی مچ و ساق پا با تزریق چربی

با افزایش سن چه تغییراتی در پوست ایجاد میشود؟

تزریق ژل به صورت های لاغر و استخوانی

دلایل انجام تست ورزش قلب چیست؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

پیوند ابروی طبیعی چه فرآیندی است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

هر آنچه باید درباره کاشت ابرو دانست

اصلاح و درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

آیا امکان جابه جایی پروتز سینه وجود دارد؟

راهکارهای افزایش متابولیسم بدن و آسان لاغر شدن