با سلام دکتر من خانم 28 ساله با پوست سبزه و موهاي ضخيم مشکي هستم. در بيمارستان رازي کل بدنم رو به تشخيص پزشک کلينيکش يکبار با دستگاه وکتوس ليزر( براي موي زايد) انجام دادم. ميخواستم بدونم آيا به اندازه الکساندريت مفيده يا بگم دستگاهمو عوض کنه؟ نسبت به کارايي وکتوس کمي بد بين هستم و حس ميکنم جلسات زياد تري ميطلبه ... وديگه اينکه درد زيادي داشت . آيا ماده بي حسي وجود داره که بتونم تهيه کنم و اينقدر براي جلسات بعدي عذاب نکشم؟ ممنون دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر اثر شاید الکساندایت کمی موثر تر باشد برای درد کرمهای زایلا پی هست که باید نیم تا یکساعت قبل درمان استفاده نمایید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

لیست ناهار و شام با کالری سبک برای عید نوروز

کاربردهای متنوع تزریق بوتاکس

توصیه های بعد از عمل قسمت دوم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

آیا برداشتن قوز بینی بدون جراحی امکان پذیر است؟

نیاز های کربوهیدراتی در تمرینات و فعالیت - بخش اول

دلایل ایجاد کننده دیسک گردن و پیشگیری از آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رابطه ی هورمون استروژن با سرطان سینه

کهیر چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کفی ، کفش طبی برای کف پای صاف