سوال :

باسلام میزان نرماله حرکات جنین در هفتهٔ ۳۷ بارداری چقدر است پسر من تکون میخوره اما نسبت به قابل حس می‌کنم کمتر شده مرسی‌ از راهنمایتان


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به بخش کاهش حرکات جنین در بارداری در سایت مراجعه کنید. در هفته های پایانی به دلیل افزایش سایز جنین حرکات جنین کمتر می شود ولی در صورت کاهش حرکات بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]