باسلام میزان نرماله حرکات جنین در هفتهٔ ۳۷ بارداری چقدر است پسر من تکون میخوره اما نسبت به قابل حس می‌کنم کمتر شده مرسی‌ از راهنمایتان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به بخش کاهش حرکات جنین در بارداری در سایت مراجعه کنید. در هفته های پایانی به دلیل افزایش سایز جنین حرکات جنین کمتر می شود ولی در صورت کاهش حرکات بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

لیفت چشم گربه ای با تزریق بوتاکس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

لخته خون در ادرار نشانه چیست؟

سرطان پوست

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

فرورفتگی ناخن در گوشت

علت و درمان عفونت قارچی پستان

سونوگرافی NT چیست؟

سونوگرافی رحم و تخمدان ها به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

انواع ویتامین ها و تاثیر آنها برسلامت پوست